SOUTĚŽE RSHb Čechy Východ
2.Národní HbLKrajská HbLMČR starších žákůPřebor mladších žákůPřípravkyMinipřípravkyŽeny

            

HOKEJBALOVÉ MS 2017

 

TURNAJE RSHB ČECHY VÝCHOD

Východočeský přebor žen 2017 (OPEN)

1.turnaj 22.4.2017 -  Česká Třebová

2. turnaj 20. 5. 2017 - Letohrad

3. turnaj 25.6.2017 - Pardubice Svítkov

Rozpis

Východočeský přebor přípravek 2016 - 2017

(hráči ročníku narození 2006, 2007 a mladší bez nutnosti ostaršení)

1.turnaj 25.9.2016 – Letohrad  (hraje se formátem 3+1)

2.turnaj 16.10.2016 – Pardubice Svítkov (hraje se formátem 3+1)
3.turnaj 6.11.2016 – Letohrad + Heř.Městec

4.turnaj 19.3.2017 – Polabiny, Heř.Městec

5.turnaj 30.4.2017 – Svítkov, Opočno

6.turnaj 21.5.2017 – Svítkov, Svitavy

7.turnaj 17.6.2017 – Polabiny, Chlumec n.Cidlinou

Rozpis Polabiny

Rozpis Chlumec

Východočeský přebor minipřípravek 2016-2017

(hráči ročníku narození 2008, 2009 a mladší)

1.turnaj 2.10.2016 – ZS Svitavy

2.turnaj 23.10.2016 – Přelouč

3.turnaj 13.11.2016 – Pardubice Svítkov

4.turnaj 2.4.2017 – Letohrad, Svitavy

5.turnaj 7.5.2017 – Chlumec n.Cidlinou, Polabiny

6.turnaj 28.5.2017 – Česká Třebová, Hradec Králové

7.turnaj 24.6.2017 – ZS Svitavy

Propozice

Východočeský přebor „mikropřípravek“ 2016-2017:

(hráči ročníku narození 2009 a mladší)

1.turnaj 22.10.2016 – Pardubice Polabiny (Podzimní turnaj)

2.turnaj 4.12.2016 – ??? (Mikulášský turnaj) ZRUŠEN= nový termín 8.5.2016

3.turnaj 28.1.2017 – Heř.Městec (Novoroční turnaj)

4.turnaj 26.3.2017 – Svítkov (O pohár RSHb Čechy Východ)

5.turnaj 23.4.2017 – Přelouč (Velikonoční turnaj)

2.turnaj 8.5.2017 - Letohrad (Jarní turnaj)

6.turnaj 11.6.2017 – Heřmanův Městec (Závěrečný turnaj)

ADRESA RSHB ČECHY VÝCHOD

Adresa RSHb Sídlo RSHb /kancelář:

RSHb Čechy Východ
K Vinici 1901
530 02  Pardubice

číslo účtu:
2200190661/2010

IČO: 22769111

 

Otevírací doba registračních pracovišť:

Pardubice (kancelář RSHb)

červen - červenec = zavřeno

Odloučené pracoviště:

Verměřovice č.p. 100

vždy po telefonické domluvě

(Eva Králová, tel. 773 781 140)

 

ADMINISTRACE SOUPISEK

Administrace soupisek
 

POJIŠTĚNÍ ČLENŮ ČMSHB

Pojištění členů ČMSHb

ARCHÍV SOUTĚŽÍ
ČTENÍ DOKUMENTŮ PDF

Logo Acrobat

Nemůžete číst dokumenty ve formátu PDF? V tom případě Vám chybí nainstalovaný Acrobat Reader. Program je zdarma a po nainstalování Vám tuto chybu odstraní. Stáhnout si jej můžete ZDE!

POČÍTADLO PŘÍSTUPŮ
TITULNÍ STRANA » Podzimní hodnocení mladších žáků
MS 2017 PARDUBICE

MS 2017 - vstupenky

HLEDEJ V ARCHIVU
SO 17.06.2017 | 17:00
3 : 2 (1:0,0:2,2:0)
ST 31.05.2017 | 18:30
1 : 4 (0:0,0:0,1:4)
NE 28.05.2017 | 10:00
5 : 0 (1:0,2:0,2:0)
SO 27.05.2017 | 10:00
6 : 3 (0:1,2:1,4:1)
SO 13.05.2017 | 10:00
7 : 1 (1:0,1:1,5:0)
SO 13.05.2017 | 11:30
18 : 0 (1:0,9:0,8:0)
SO 27.05.2017 | 10:00
0 : 14 (0:4,0:7,0:3)
SO 27.05.2017 | 11:30
0 : 20 (0:11,0:5,0:4)

V dané sezóně nebylo dosud odehráno žádné utkání.

V dané sezóně nebylo dosud odehráno žádné utkání.

ilustrační foto (foto: David Kerschbaum)

Podzimní hodnocení mladších žáků

Jiří Kozel | 25.11.2016 19:14:40 | 795x

Hodnocení MŽ - Na podzim povětšinou panovalo příjemné počasí a na hřištích se odehrávali velmi kvalitní duely. Ačkoliv v tabulce jsou mezi týmy nějaké ty bodové rozdíly, tak většina zápasů byla nebývale vyrovnaná a soutěž nepostrádá náboj, zároveň však týmy vsadili na využívání co nejširšího počtu hráčů, což je pro hokejbal určitě jen a jen dobře.

Máme za sebou podzimní část přeboru mladších žáků, jak jste spokojeni s výkony Vašeho týmu?
 

Miloš Kamaryt (Autosklo):Jak už jsem psal před začátkem sezóny, tým jsme hodně obměnili, a tak jsme nevěděli přesně co čekat. Musím ale říci, že nově příchozí kluci perfektně zapadli do týmu a starší kluci předávali zkušenosti. V některých zápasech jsme dokonce postrádali osvědčené opory týmu, a vyzkoušeli si jaké to je hrát bez nich. Pro kluky to byla dobrá zkušenost. V určitých zápasech, hlavně když jsme hráli proti Ježkům či Svítkovu, tak kluci předváděli pěkný hokejbal a hra měla spád. Pokud budu hodnotit umístění, tak jsme spokojeni. Mám-li hodnotit hru, tak asi žádný trenér by neměl být nikdy spokojen :-). My jistě máme také co zlepšovat do jara. Hlavně obrannou činnost a vůbec hru v obranném pásmu.“

 

Vlastimil Janoušek (Letohrad): Letohrad před sezonou citelně omladil, soutěž hrajeme prakticky s přípravkou a minipřípravkou. Většina kluků a holek se s hokejbalem nejprve sžívalo, ale v každém zápase bylo vidět velké zlepšení. Na podzim se nám dokonce podařilo potrápit lídra tabulky a vydolovat z Autosklářů první bod na své konto. Věřím, že tato tendence bude stoupající a těšíme se na každý další odehraný zápas.“

 

Jiří Kozel (Ježci): „Do kategorie mladších žáků nám dospěla velice silná generace hráčů, která ukázala, že je schopna porazit každého, když jim zápas vyjde. Jsem hlavně hrozně rád, že se nám začali prosazovat všechny tři pětky a střílení gólů nemá na starost jen pár hráčů. Co však hodnotím na úplnou jedničku je kvalita soutěže, která opravdu má náboj a hráči musí předvést maximum, aby byli konkurence schopní. Myslím, že tato vyrovnanost posouvá výkonnost hráčů v soutěži ještě výš a to je dobře – zároveň bych však řekl, že ani jeden z týmů nezatracuje ty hráče, kteří s hokejbalem třeba začínají, nebo jim ještě tolik třeba nejde a to je druhé plus soutěže.“

 

Jak bude vypadat Vaše příprava přes zimní přestávku?
 

Miloš Kamaryt (Autosklo): Nyní to do konce roku bude trochu volnější a budeme navštěvovat tělocvičnu 1x týdně. V novém roce začneme 2x týdně tělocvičnou a možná to občas proložíme nějakým jiným sportem pro zpestření. To se ještě domluvíme.“

 

Vlastimil Janoušek (Letohrad): „Teď mají hráči, hráčky i realizační tým zasloužené volno do konce roku. Od ledna půjdeme jednou týdně do tělocvičny, kde budeme pilovat fyzičku a také dáme prostor soutěžím, které jsou v kategoriích žáků a přípravky velmi důležité. Protože se začíná až v druhé polovině března, tak na hřiště nijak spěchat nebudeme.“
 

Jiří Kozel (Ježci): „Naše zimní příprava je již několik let skoro stejná. Po skončení soutěže chodíme do konce roku 1x do sokolovny a v novém roce pak 2x. V sokolovně běháme, soutěžíme, blbneme – nevzpíráme činky, nebo něco podobného stále ještě pracujeme hlavně s váhou svého těla...většina hráčů má ještě kolikrát problémy sama se sebou na tož jim dávat nějaké zátěže.“

 

Jaro tu bude dřív než se nadějete, s čím půjdete do jarní části a máte nějaké pověstné eso v rukávu?
 

Miloš Kamaryt (Autosklo): Žádné eso v rukávu nemáme. Celý podzim jsme odehráli na skoro 3 kompletní řady a se stejným týmem půjdeme i do jarních bojů.“

 

Vlastimil Janoušek (Letohrad): „Žádné eso v rukávu nemáme. Dál budeme hrát s naším mladým týmem, získávat další a další zkušenosti a samozřejmě budeme dál pokračovat v náborové činnosti, abychom naše řady mladých hokejbalistů rozšiřovali. A také se budeme dál řídit naším mottem „být skvělá hokejbalová parta“

 

Jiří Kozel (Ježci): „Do jarní části půjdeme opět s cílem co nejvíc hráčů zapojit do hry, ačkoliv jsme hráli většinou na tři útoky, tak máme hráče, kteří většinu podzimu promarodili a doufáme, že pro jaro budou lépe připraveni a odehrají více zápasů.“

 

Před další sezónou se zřejmě bude řešit formát soutěže, šli byste po vzoru starších žáků do hraní pouze jednoho zápasu, nebo Vás snad napadá jiná změna, která by se dala v přeboru MŽ udělat?

 

Miloš Kamaryt (Autosklo): Je škoda, že týmů v přeboru není více. I když chápu, že někde by chtěli, ale nemají tak bohatou hráčskou základnu. Možná v tom případě spojení dvou početně menších týmů , kteří se proto přeboru neúčastní by napomohlo rozšíření soutěže. Formát jako takový nám vyhovuje. Chceme, aby děti hráli co nejvíce a 2 zápasy jsou ok. Pokud by došlo k rozšíření na více celků, tak by se možná dalo uvažovat o jiném formátu, ale se stávajícím stavem není asi jiné řešení.“

 

Vlastimil Janoušek (Letohrad): „Ačkoli jsem byl před sezonou proti rušení dvojzápasů, situaci jsem poté, co vidím soutěž starších žáků, přehodnotil. Určitě budu i v této kategorii pro jeden zápas denně, samozřejmě ruku v ruce s prodloužením hrací doby. Hráči tak do zápasu mohou dát všechen svůj um a síly a nemusí se šetřit na druhý zápas.“

 

Jiří Kozel (Ježci): „Myslím, že mladším žákům dva zápasy sedí a že zde bych asi nic neměnil v tomto věku každý odehraný zápas navíc je plus. Mínusem je malý počet týmů, uvidíme, zda nastartování od mikropřípravek vyjde a do budoucna se soutěž rozroste, což by jí přidalo na atraktivnosti. Pokud by však měli týmy, kterým se povedlo udělat minipřípravku následně končit pro malý počet hráčů pro hraní na celé hřiště je na zvážení zda by svaz neměl nějak pomoci některým klubům se sblížit a postavit třeba jedno namixované mužstvo. Je to jen taková myšlenka, samozřejmě má své pro i proti, jako jsou třeba tým navíc, ale zároveň trošku zároveň vlastňák v podobě toho, že zase ten tým nebude nucen shánět další hráče a ten problém se potáhne i do starších ročníků, kde vlastně ten tým stejně zase nesloží, ale třeba by tuhle myšlenku dokázal někdo ještě rozvinout a vymyslet nějaký model, který by fungoval, jako pomocná ruka menším klubům.“